maanantai 24. elokuuta 2009

sitä samaa

Kulttuuritiedollinen sekä perspektiivinen maanantai seurasi viikonloppua. Esihistorian ihmiset ja heidän tapansa sekä uskomuksensa käytiin läpi ylimalkaan, tarkempia tietoja kustakin osiosta tulevaisuudessa. Ehdimme myös raapaista keskiajan asioita hyvin pintapuolisesti. Huomenna luvassa opintoretki Pyhän Olavin keskiaikaiseen kirkkoon ja perehtymistä sen maalauksiin ja kaikkeen muuhun jännään, mitä opas meille kertoo.

Iltapäivällä Mauri kävi läpi mitä artesaanin koulutus pitää sisällään. Jostain kumman syystä ei ollut tulostanut meille kaikille omaa kopiota virallisista "tavoitepapereista" tai mitä ne nyt oikeesti on nimeltänsä. Eihän se ollutkaan kuin tosi paksu nivaska, jonka teksti toisti itseään. (Vaihtuu muuten kirjotuskieli aina tässä puolivälissä, kun ei osaa tai oikeesti tarvi olla nii virallinen. Katoo se tatsi siihen). Kun oli sitte kerrottu, että mitä tavoitetta kohti on pyritty tässä jo pari viikkoa niin treenattiin ah, niin ihanaa, perspektiiviä. Oikee kuohahtaa kun ajatteleekin sitä sanaa. En tiedä mikä on, tai siis tiedän: pää umpiluuta, mutten vaan osaa! Ärsyttää kun jotkut onnistuvat samantien ja itellä se on sitä, että opin yhden pienen osion kerrallaan ja teen kaiken muun väärin, kunnes kehtaan kysyä ja opin toisen pienen osion. Ehkä niistä osioista tulee yksi selkeä kokonaisuus tämän viikon aikana. Toivossa on hyvä elää.

Sit bongattiin Minnan ja Anun, (meinasin muuten ihan väkisin kirjottaa "Manun"), kanssa ilmoitus koulun kautta suoritettavasta reissusta Ikeaan. Sinne! Täytyy huomenna soittaa yhdyshenkilölle, ennenkuin sisustuspuoli varaa kaikki paikat. Käydä ovelasti katsomassa se numero ennen opontuntia ja soittaa välittömästi sen jälkeen. *muahahahahahahaha!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti