maanantai 7. syyskuuta 2009

7.9. (ma)

Suuri helpotus oli tulla vasta kahteentoista kouluun. Tai siis mentiin Anun kanssa syömään yhdeksitoista ja siihenkin miitinkiin Anu tuli puoli tuntia etuajassa. Syyttää jonkinasteista madonreikää tms. joka aiheutti ajan kulun hidastumisen jonka vuoksi hän olikin etuajassa. Itse pajalla sitten piirrettiin yhden pisteen perspektiiviä rautalankamallilla ja rupesi kyllä tuskastuttamaan. Kyllä varmasti opin sen mutta alku on vaihteeksi hankalaa.

Ei kelvannut edes plastoliinipeukaloni, oli kuulemma "kuin puukolla veistetty". No joo, saatoin kyllä hutasta sen, täytyypi yrittää uudestaan. Perjantaiksi tuli tehdä teksti siitä, mistä on tullut, missä on nyt ja mitkä ovat tavoitteet sekä kuinka tietää päässeensä niihin. Näitä "oppisopimuksia" tehdään sitten aika ajoin uudestaan ja tarkastellaan kehitystä ja tavoitteiden muuttumista.

Expertti tosiaan kauppasin minulle kahden vuoden kahleen jalkaan, tunnetaan myös nettitikkuna. Varmaa tulee koulutöistä joo jtn nyt kun on netti :D Lupaan asentaa vaikka lapsilukon sitten jos ei muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti