sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Megaübersuperhyper -ajantasallesaattopäivitys osa I : ennen joululomaa

Hiukan on jääny lapsipuolen asemaan tämä blogi ton joululoman aikana ja sen jälkeen. Nyt olisi tarkoitus lisäillä tietoa, että mitä on tapahtunut hiukka ennen lomaa ja mitä sen jälkeen lähes tähän päivään asti. Aloittakaamme ikuisuusprojekti kurresta, joka ei vieläkään ole valmis kuten ei monen muunkaan patsas:


Kurrelle tosiaan tuli vanerista jalusta ja sain veistettyä itse elukan muotoonsa. Seuraava vaihe oli näiden osien yhteensaatto.
Kun kurre oli aseteltu oikeaan kulmaan aitoon työhön verraten, oli aika täyttää ylimääräinen tila kurren selästä uretaanilla, jotta se juuri ja juuri mahtui "tikkuun" ja paperoida se. Paperointi tapahtui kastamalla ruskeaa pakettipaperia vesi-liima -seokseen.

Työvaiheita on vielä jäljellä. Jalustan olen jo alustavasti maalannut, mutta siitä ei ole kuvamateriaalia. Kurre pitäisi hioa hiekkapaperilla ja myöskin maalata aitoa vastaavaksi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Mitäs teimme sitten joulujuhlallisuuksiin liittyen? Noh, erilaisia työpajoja ja emme viettäneet joulujuhlaa vaan syyslukukauden päättäjäisiä. Kultasepät, sisustajat ja me lavasterakentajat teimme kaikki muutaman työpajan ja niissä sai sitten kierrellä. Lavasteella oli angstiseinä, johon sai purkaa tuntojaan anonyymisti, rentoumisteltta, jukeboksi elävällä musiikilla sekä heijastinpaja, jonka teossa olin itse mukana. Ryhmässä meitä oli aina 2-3 ykkösvuotista ja pari ylempiluokkalaista. Käytimme Anun ja Minnan kanssa hyväksemme alkusyksystä päällystettyjä alastomia naisiamme. Ne saivat mustan pohjavärin sekä hiukan asusteita. Toinen oli vastuullinen, reipas nuori heijastinliivissä ja pipossa, toinen oli jäänyt auton alle ja makasi verissäpäin paareilla. Teimme myös kaksi seinää, joihin tuli heijastin tietoutta ja erilaisia heijastimia. Upeat STOP -merkit saimme myös aikaiseksi, pienoisen tappelun jälkeen :D

1 kommentti:

  1. Hoh, no siinähän on ketunmoinen päivitys ja siellä näkyy Viljonkka ja se toinen tyyppi jonka alunperin piti olla Birgitta, mutta ei loppujen lopuksi ollutkaan! Sääliksi ei käy.

    VastaaPoista